lørdag den 16. februar 2013

Fuld valuta for pengene.Lige inden den sidste omgang sne, var jeg lige rundt og lure under hækkene, og sikke meget der nu gemmer sig under sneen! Erantis og juleroser er også her klar til at folde sig ud.

Sidste forår plantede jeg en primula ud i haven, efter den havde blomstret længe indendørs. Den fortsatte blomstringen haven, og i efteråret delte jeg den i 4, som hver for sig fortsatte sin blomstring! Og i januar kan jeg igen finde blomst! Det må da være fuld valuta for pengene!

I april 2012 købte jeg 8 små hvide stedmoderplanter i Plantorama for 10 kr! De stod fint hele sommeren, og i efteråret var de fulde af frø. Dem tog min søde svigermor sig af, og i november fik jeg 2 flamingokasser tilbage, fuld af små stedermoderplanter, der blev sat rundt i haven og uddelt til små værtindegaver! Jeg glæder mig til at se dem lyse op, når solen får lidt mere magt.


Klar til forår

Igen i år er jeg faldet for de fine primula. Denne gang blev det to dobbelte, som nu pynter foran terrassedøren. Jeg er spændt på, om de er lige så villige til at fortsætte deres blomsterliv i haven om en månedstid. I så fald tror jeg det bliver til skønsang fra de mange solsorte, som tillidsfuldt hopper rundt lige foran døren for at få lidt mad.
Dobbelte primula

Nyd lørdagen

10 kommentarer:

 1. Skønne skønne billeder som man kommer i forårshumør af at kigge på :O)
  Rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Susanne, og i lige måde! Det er jo dig er årsagen til at jeg fik startet bloggen op :-) Og forårshumøret har indfundet sig her hos mig!

   Slet
 2. Fandt lige din blog.
  Dejlige collager med forårsblomster.
  Helt vild med den dobbelte primula hos dig.
  Jeg har købt blå primula og hvide krokus.
  Dejlig med lidt blomster ved indgangen.
  Velkommen i blogland.

  SvarSlet
 3. Tak for velkomsten Anne, og tak fordi du har lyst til at følge med :-) Ja det er skønt med blomster ved døren, og der er jo mange muligheder nu, hvor der ikke er så meget frost. God weekend

  SvarSlet
 4. hej Karin Ja! de primula er da bare så taknemlige at have med at gøre.
  Fint at du deler dem.....og de dobbelte er vel nok fine.
  Jeg har også nogle kugle primula,og de blomstre også helt fantastisk.
  Rigtig god aften til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette! Jeg havde kugleprimula for år tilbage i mit surbundsbed, men uden ret meget held. Måske jeg skulle prøve igen? God aften til dig! KH Karin

   Slet
 5. Dejligt med så mange forårsbebudere.

  SvarSlet
 6. sikke smukke billedcollager!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det! Hyggeligt du kiggede forbi:-)!

   Slet

Tak fordi du kiggede forbi! Har du tid og lyst bliver jeg altid glad for en lille hilsen eller kommentar!