søndag den 10. februar 2013

Årets første buket...


....fik jeg lavet d. 24 januar, trods 8 graders frost og et godt lag sne. Som skrevet i et tidlige indlæg, har jeg et mål om, at jeg uanset tidspunkt på året, altid kan finde lidt i haven til en lille buket. 
Lidt grønt fra efeu, lidt rosa fra Lyng og Alunrod, frøstande fra Solhat og Iris og grene fra troldhassel.
Jeg synes den blev ganske fin, men hvor bli'r det skønt, når haven igen blir fuld af friske forårskåde blomster!8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hej Lisbeth, tak for det. Måske lidt støvet i farverne, så det bliver godt med lidt forårsgrønt snart:

   Slet
 2. En fin buket og en god ambition om altid at kunne finde materialer i haven til en lille buket. Glæder mig til at se flere buketter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorthe. Tak for det velkommen til blomsterlyst. Var også lige inde og kigge hos dig, og du har da også gang i noget spændende, jeg må følge med i :-) God søndag. Karin

   Slet
 3. Jeg kom bare lige forbi.
  Smuk buket.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for besøget og for din lille hilsen! Fortsat god dag til dig :-)

   Slet
 4. Hej Karin.Har lige fundet din blog og har meldt mig som fast læser.Fin buket du har lavet at det haven lige kunne levere.Det bliver dejligt når der er noget grønt og blomster fra haven til buketter.god dag Jette(mit lille gods)

  SvarSlet
 5. Hej Jette! Tak for det og velkommen her på min blog. Ja det er lidt en sport at se hvad jeg kan finde til en lille vase. Nå nu sneen forsvinder, så tror jeg der er meget på spring der kalder på at blive plukket! God aften til dig

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi! Har du tid og lyst bliver jeg altid glad for en lille hilsen eller kommentar!