onsdag den 27. marts 2013

Lidt grønt til påskebordet....

.....kunne være et glas med hjemmelavet pesto.
Smager skønt til røget laks, frisk pasta eller under en god røget pølse

 
Jeg har tyvstartet foråret med lidt basilikum i vindueskarmen og har nydt de friske grønne blade.
 Mod sædvane er det lykkedes mig at holde liv i planterne indendørs i flere uger, og de er nu ved at buske sig fint efter første høst.

Vi elsker pesto her i familien, og den hjemmelavede overgår langt den købte.
Den bliver aldrig ens fra gang til gang, men gennemgående ingredienser er god olie, hvidløg, citron, parmesan og salt og peber. Ofte kommer der lidt soltørrede tomater med, og basilikummen suppleres med rucola, persille og div. krydderurter.

Uhm, smager skønt af forår!

6 kommentarer:

  1. Ummmmmm grønt er godt for øjet og pesto er godt for maven ;0)

    Rigtig dejlig påske
    Dorthe

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja grønt gør godt! Håber snart det vinder over alt det hvide der lige nu præger haven! Også rigtig god påske til dig!

      Slet
  2. Hej Karin.Ja! der er ikke noget som hjemmelavet pesto.Men jeg synes også at det kan være svært med basilikom om vinteren.....den falder altid sammen.
    Har et års dag på bloggen og en giveaway,håber du vil deltage
    God påske Jette

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Jette! Tillykke med årsdagen på din Blog! Jeg tror jeg har fulgt dig næsten fra starten:-) Rigtig god påske til dig!

      Slet
  3. Mums, hvor lækkert.
    Rigtig god påske.
    Venlig hilsen Malene

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er lækkert og nemt pift til maden! Rigtig god påske også til dig:-)

      Slet

Tak fordi du kiggede forbi! Har du tid og lyst bliver jeg altid glad for en lille hilsen eller kommentar!