onsdag den 20. marts 2013

Det blev ikke mig....

..der vandt i Havefolkets konkurrence om  "Det fineste forårstegn" .Men hvor var det sjovt at være med, og jeg er meget beæret over at ende i finalen. Tak for stemmerne og de mange positive tilkendegivelser. Stort tillykke til Ulla og Trine! Det er velfortjent :-)I får lige en lille blomsterhilsen fra mig -)

6 kommentarer:

 1. Smuk blomsterhilsen, tak for den. Tillykke med at du blev nomineret, men det var ikke nemt at klare sig for de to, som vandt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. nej trods god opbakning og lidt stemmer fra familien, var der ikke meget at stille op:-) Men det gav lidt spænding og sjovt var det at følge med!

   Slet
 2. Smuk buket - tak for den og din hilsen. Jeg er superglad for at vinde, men indrømmer at der var mange fine bud med i konkurrencen, inklusiv dit indlæg.

  Knus fra Ulla

  SvarSlet
 3. Ja jeg bliver vist nødt til lægge et besøg forbi "Spiren" for der er meget godt der kunne friste! Glæder mig til at se hvad du vælger :-)

  SvarSlet
 4. Hej Karin
  Tak for blomsterne og hilsnen til os der vandt - jeg glæder mig helt vildt til at bruge præmien. Og kommer sikkert til at bruge mere end det............ :-)
  Mange hilsner

  Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja begrænsningens kunst er svær :-) glæder mig til at se hvad du har valgt ud! og velkommen til Blomsterlyst! Dejligt du har lyst til at følge med!

   Slet

Tak fordi du kiggede forbi! Har du tid og lyst bliver jeg altid glad for en lille hilsen eller kommentar!