torsdag den 3. oktober 2013

Sikke en ære .....

...det var, da jeg sidste weekend fik lov at binde min skønne kollegas brudebuket! 
Pga. arbejde i udlandet, skulle hun "pludselig" giftes, så et fint lille rådhusbryllup blev stablet på benene på 4 dage! Hun ønskede sig en rosa/lyserød buket og grundet varsling om nattefrost natten til lørdag,plukkede jeg en masse blomster ind, primært i rosa, men også de dahlier der var sprunget ud.
Heldigvis aftalte vi et hurtigt møde lørdag morgen, så vi kunne aftale mere præcist om hvad hun ønskede sig i buketten, og så jeg kunne afstemme det med kjolen.
Kjolen var en meget smuk silkekjole, med store efterårsblomster, -  bl.a. en stor orange - muligvis en dahlia?  Det var ret tydeligt, at de ellers meget fine rosa dahlier og zennia ikke matchede kjolen, men heldigvis havde jeg en enkelt stor brændt orange Dahlia, der spillede perfekt sammen med kjolen!

Grundet blomsten størrelse, og det at buketten skulle holdes op mod en spraglet baggrund, blev vi enig om en enkel buket, bestående af den orange Dahlia, lidt mørk violet dahlia og lathyrus, pletter i luften, lammeøre og pæonblade. Ind i buketten kom 2 små hjerter af perler jeg havde trukket på en metaltråd. 

Her et billede af den smukke kjole med de mange blomster.

Jeg synes det endte med en lille fin buket, som heldigvis også faldt i brudens smag.13 kommentarer:

 1. Det var en rigtig fin buket, heldigt du fik set kjolen først, for en lyserød buket havde ikke helt matchet kjolen.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det var rigtig heldigt hun lige kom et hurtigt smut forbi, og fantastisk at jeg tilfældigvis havde en blomst der matchede så godt! God og dejlig weekend til dig på Samsø :-)

   Slet
 2. Hvor er den fin og sæsonrigtig - og så passer den jo kjolen til ug! Og ja det er noget særligt at få lov at binde en brudebuket. Har selv haft æren 2 gange og husker begge som var det i går (og det var det ikke...). Vil jo gøre alt for at sådan en betydningsfuld buket i centrum bliver helt perfekt.
  Skrev selv sidste uge om mit livs første bårebuket, som jo er noget helt andet, men også en opgave som går i hjertet. Skønt når blomster får lov at få betydning:0)
  Skøn eftermiddag fra Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er noget helt særligt at få lov til at binde til livets store begivenheder! Og det havde du jo også et rigtig fint indlæg om i sidste uge Katinka. Som du skriver, kommer der lige lidt ekstra tanker og hjerte med til modtageren. Rigtig dejlig weekend til dig og dine!

   Slet
 3. Hej Karin.Den lille smukke buket kan du godt være rigtig stolt af.Og den matcher perfekt til kjolen.
  Dejligt at bruden blev glad for buketten.
  God weekend Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for det Jette! Ja jeg er meget tilfreds med den, specielt fordi den passede så perfekt til kjolen. rigtig god weekend til dig også!

   Slet
 4. Jeg forstår bruden. Det var en smuk buket du fik lavet, og sikke en ære og tillid :O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Susanne! ja det var en stor ære og glæde at få lov til at binde buketten. En rigtig dejlig opgave! God weekend! :-)

   Slet
 5. Smuk buket som passer perfekt til kjolen. Mon ikke det blev et dejligt bryllup... :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Fru Friis! Ja det blev virkelig et perfekt match, som også vakte megen beundring. en dejlig og ærefuld opgave. Og trods den korte forberedelse fik de en rigtig fin dag. God weekend!

   Slet
 6. Sikke en smuk buket - den kan jeg godt forstå, at du er stolt af :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Susanne! ja jeg er stolt over resultatet:-) God weekend! Har set du er igang med en Master. held og lykke med den !

   Slet
 7. Det er sørme en smuk buket, du fik kreeret!

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi! Har du tid og lyst bliver jeg altid glad for en lille hilsen eller kommentar!