mandag den 7. oktober 2013

Weekendens solskin...

... blev fejret med denne buket på bordet.


Efter at jeg den sidste tid har været leveringsdygtig i flere buketter til fødselsdage, jubilæer og ikke mindst en brudebuket, så er der lidt langt mellem blomsterne i haven nu. Der er mange knopper, men det går jo ikke stærkt med udviklingen. Men en tur rundt i alle hjørner resulterede i denne lille efterårsbuket. Den bærer præg af, at sæsonen har været på sit højeste, hvilket jeg dog ikke synes scorer ned på charme-kontoen. Jeg har et mål om, at jeg kan plukke en buket hver uge året rundt, og ved hjælp af frøstande og blandet grønt, så tror jeg det kan lykkes, - med mindre sneen ligger som en dyne over det hele.
Denne buket består af dahlia, zinnia, solhat, lammeøre, hvid fredløs, marmelukærme, lathyrus, snebær, frøstande fra iris.

8 kommentarer:

 1. Smuk, smuk efterårsbuket. Man bliver bare så glad af buketter. Hvis sneen ligger højt, laver jeg buketter af grene, gerne fra mit magnolietræ.
  Kærlig hilsen Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Anette! ja det er lige fantastisk hvergang en vase kan fyldes! nåede lige idag at få fredet mit Magnolietræ, fra et ivrigt ørnenæb, så der er nok grundlag for lidt til vintervaserne :-)

   Slet
 2. Smuk buket. Ja, jeg plukker også så længe det lader sig gøre. Jeg bruger ofte oasis, da stilkene ofte ikke er så lange.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for fru Skipper :-) God ide med oasis, så holder blomsterne ofte lidt længere synes jeg. Har dog en tendens til kun at få brugt oasis op til jul. Det må der laves om på :-)

   Slet
 3. En rigtig dejlig buket. Skønt, at det stadig kan lade sig høre at finde blomster i haven til så fin en buket.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Dorthe! Ja det er en dejlig lang blomstring i år. Skønt!

   Slet
 4. Hej Karin.Smuk buket du viser......dejligt med blomster fra haven til buketter.God dag Jette

  SvarSlet
 5. Tak for det Jette! Du må da også have grundlag til at fylde nogle vaser? God aften til dig!

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi! Har du tid og lyst bliver jeg altid glad for en lille hilsen eller kommentar!