lørdag den 20. juli 2013

Det hvide bed ....


...er nu blevet to somre, og er ved at være vokset godt til.


                                                    Rigtig god og varm weekend!
Nu skal den næste uge nydes med camping i det Nordjyske, mens haven og katten passes af gode naboer!

7 kommentarer:

 1. Fin collage - bedet er sikkert også fint.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Ja jeg synes det er et fint bed, dog ikke helt harmonisk i forhold til højde og fylde, men så er der jo lidt at arbejde på :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak for det Lisbeth. Det blev en skøn og varm ferie!

   Slet
 3. Det ser smukt ud - både solhatten og blomsten i midten på det nederste billede må du gerne give mig navnet på når du er tilbage fra ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, - så er jeg tilbage igen efter en dejlig ferie i det skønneste sommervejr. Lige nu kommer der lidt tiltrængt vand fra oven. Blomsten i midten er hvid scabiose "Caucasica "Miss Willmott". Jeg synes den er rigtig fin, dog vælter de smukke blomster lidt på de lange tynde stilke. Solhatten troede jeg først var er "White Swan", men jeg kan se den står lidt længere tilbage i bedet, så jeg må lige på jagt efter navneskiltet. Lagde meget struktureret ud, og fik skrevet alt ned der kom i bedet, men strukturen er skredet lidt ;-)

   Slet
  2. Hej Karin, tak for dit svar. Jeg er ret vild med den scabiose og vil notere navnet. Det med strukturen kender jeg godt, men skønt når det virker og man får skrevet navne og placering ned.
   vi har også fået lidt vand.

   Slet

Tak fordi du kiggede forbi! Har du tid og lyst bliver jeg altid glad for en lille hilsen eller kommentar!