lørdag den 18. maj 2013

Lakrøde ..

....skinner tulipanerne i solskinnet!
Trofaste, sunde og lysende spirer de frem hvert forår. Og hvert år oplever jeg at kigge lidt skævt til dem. Mange gange er de flyttet rundt, og de er nu kommet helt ud i kanten af haven. Alligevel kvitterer de hvert år med overbevisende blomstring.


Og nu har jeg bestemt mig til at overgive mig den intense røde og gule farve. Nyde at se den livskraft de besidder. De gør jo "bare" det de er sat til, nemlig at blomstre trofast og viljestærkt, uden hensyntagen til eventuelt smagsdommeri omkring hvad der ellers passer ind i havens farvepalet.

6 kommentarer:

 1. Jeg elsker røde tulipaner:-)
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Tulipaner er en fantastisk blomst og så forskellig i form og farve. Den røde er ikke min favorit, men smuk er den og jeg bliver mere og mere overbevist om dens værd i haven!

   Slet
 2. Smukt og livsglad ser det ud og trofaste er de... og med den rette placering er de jo fantastiske skønne.......;0)

  God pinse til dig og dine
  Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. ja den har været meget trofast de sidste mange år. Tænker den skal komplimenteres af nogle orange til næste år, og så kan danne en flot ramme omkring haven! også rigtig god pinse til dig Dorthe!

   Slet
 3. Jeg har dem også og de er skønne på deres egen måde. Magen til udholdenhed skal man jo lede længe efter.

  God pinse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er trofaste og sunde de røde tulipaner. Jeg tror jeg vil gå på jagt efter gode partnere, i foreksempel pink og orange, og glæder mig allerede til en flot farvepalet næste år :-) Rigtig god pinse til dig!

   Slet

Tak fordi du kiggede forbi! Har du tid og lyst bliver jeg altid glad for en lille hilsen eller kommentar!