torsdag den 16. maj 2013

En lille drøm er gået i opfyldelse...

...jeg har fået mit første lille drivhus :-)
Det er ikke stort, men det er der og opført af huset handymand!
Projektet startede med, at vi har fået nogle vinduer leveret, og da de var sat i, stod et fint trekantet træstativ tilbage. Efter at have kigget på det et par dage, tænke jeg, at med lidt plastbeklædning, kunne det hurtigt trylles om til en mistbænk til mine forspirede frø. Jeg gik så småt i gang, men ramt af weekendarbejde, måtte projektet holde pause. Da jeg kom hjem, var der pludselig en rigtig håndværker igang, og nu blev det tryllet 4 gange større, med flytbare hylder og døre der kan åbnes! Fantastisk! 
En rigtig skøn fornemmelse at fylde det op med småspirer, dahliaknolde og tomatplanter.
Det har endnu ikke fået sin faste plads, men foreløbig får det lov at stå på terrassen, til jeg får fundet en mere blivende plads.
I de kolde frostnætter der var for 14 dage siden, var det ikke større end det kunne blive puttet hver aften med tæpper, og så holdte det sig fint frostfrit


Den store drøm er fortsat et større drivhus, med plads til både planter og driveri, men den tid kommer nok. Foreløbig nyder jeg mit lille hus, og der er jo nok at gøre i disse varme dage, med udluftning og vanding.

6 kommentarer:

 1. Stort tillykke!

  Hjerteligst

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Zep! God solskinsdag til dig!

   Slet
 2. super tillykke, ja et kæmpe drivhus det kan vi jo alle bruge men du er da heldig med en handymann - flot er det og tums op.
  du er velkommen at kikke forbi min haveblog osse.
  hav en skøn dag

  http://fastersnyttehave.blogspot.dk/

  xx Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorte og velkommen til Blomsterlyst:-) Ja det er skønt med en Handymand og jeg fryder mig dagligt over mit lille drivhus. jeg smutter lige forbi din blog . God aften til dig!

   Slet
 3. Det var da rart og bedre end slet ikke, så kan der altid komme et større senere.

  SvarSlet
 4. Hej Lisbeth! Ja det er helt fint at starte lidt i det små, så kan jeg se hvad det bliver til hen ad vejen. God aften til dig!

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi! Har du tid og lyst bliver jeg altid glad for en lille hilsen eller kommentar!