onsdag den 5. juni 2013

Callaer i blomst...

... for andet år i træk :-)


Tilbage i februar lavede jeg dette indlæg http://blomsterlyst.blogspot.com/2013/02/er-der-mon-nogen.html om mine overvintrede Callaknolde. 
Nu 4 måneder senere, er krukkerne fyldt med mange (meget) lange blade, men også flere meget smukke blomster. Det er første gang jeg har prøvet at overvintre callaér, men jeg er meget tilfreds med resultatet, og nyder den (synes jeg) elegante og eksotiske blomst.6 kommentarer:

 1. Kallaer er smukke. Hvor har din en dejlig farve. Jeg har sat 40 kallaer direkte i jorden. De er ikke hel hvide men hvid/lysegul. Jeg er spændt på, om de bliver til noget i år. Sidste år var de rigtig flotte.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som om der venter dig et flot bed! Er det overvintrede knolde. Og i så fald, hvordan gør du? jeg har hørt flere der siger der ikke kommer blomster 2 år i træk? Riigtig smuk aften til dig

   Slet
 2. Jeg syntes de er super flotte... og altid i nogle fantastiske farver. Jeg er måske ikke så vild med dem i bedene da giver min have et lidt for eksotisk udtryk, men i krukkerne elsker jeg dem. Dér kan jeg flytte dem rundt som det passer mig - og krukker det vil de jo super gerne.
  Og i buketter - virkelig en "sællert" :-)
  Rigtig dejlig grundlovsdag.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. ja de er rigtig smukke i buketter! Hvordan gør du, køber du nye løg hvert år, eller lykkes det dig at overvintrer dem? God og smuk sommeraften til dig!

   Slet
 3. Jeg har overvintret kallaer i flere år, de overlever fint, men sætter ingen blomster. I år har jeg sat dem ind i den lune pavillion, så måske bliver der blomster i år.

  SvarSlet
 4. Hej! Håber det var en dejlig dag i Kolding! Jeg har også hørt de kun blomstrer første år, så derfor jeg positiv overrasket over at de nu er i gang igen i år! God aften til dig!

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi! Har du tid og lyst bliver jeg altid glad for en lille hilsen eller kommentar!