mandag den 28. januar 2013

Man skal arbejde sig op fra bunden..


Vores haves historie kan deles op i to,  - tiden før og efter minigraverens indmarch gennem hækken!
I oktober 2009 fik vi lavet jordvarme, og fik i den forbindelse hele haven gravet op i render i en meters dybde. Som det fremgår af billederne var det noget af en omgang. Jeg fik lov at frede 3 ting, surbundsbedet med mine gamle rhododendron, et ananasæbletræ (vi burdet nok have udnytte muligheden for at få et nyt) og et lille ærtetræ i forhaven. Efter to dages intens gravearbejde, trak minien sig tilbage, efter der var nogenlunde planeret, og så var det så op til os at komme videre herfra!
Herfra kunne det kun gå fremad!


8 kommentarer:

 1. Hej Karin
  Ja det har du ret i, derfra kunne det kun gå fremad. Jeg bliver helt dårlig af at se, hvordan alt blev gravet op, det må have været slemt, hvis du er haveinteresseret.
  Jeg er spændt på at se fortsættelsen.
  Hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth. Ja det så voldsomt ud, og det var lidt af en omgang at få det planeret igen. Men der er heldigvis sket noget siden billederne blev taget, og jeg glæder mig til få det beskrevet lidt nærmere :-)

   Slet
 2. Sådan så blev jeg den først :)

  SvarSlet
  Svar
  1. VELKOMMEN Lisbeth! Jeg er meget glad for at du har lyst til at følge med, og håber du vil give lidt feedback og gode råd. Jeg er jo sprit ny ud i dette tekniske univers!

   Slet
 3. Det bliver spændende at følge med her Karin. :O)
  Velkommen på bloggen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen Susanne, og tak for sparket! Jeg glæder mig til at løfte sløret for lidt af det der sker i min have. Håber jeg senere på året kan vise billeder af de skønne blomster fra de frø jeg bestilte hos dig. God aften til dig. Karin

   Slet
 4. Sikke en omgang, det bliver spændende at følge udvikligen af haven .
  Har lagt mig som fast læser, velkommen til ;o)

  SvarSlet
 5. Tak for det Heidi og velkommen til Blomsterlyst, dejligt du har lyst til at følge med! Jeg har mange indlæg på vej i mit hoved, og håber snarest at få nogle af dem på bloggen. Jeg nød dine dejlige billder den anden dag af dine "kriblerier". Det ligner det jeg har under hækken. Skønt! God weekend!

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi! Har du tid og lyst bliver jeg altid glad for en lille hilsen eller kommentar!