tirsdag den 22. januar 2013

Hvad er det lige jeg har rodet mig ud i?

Det er jo i virkeligheden gået rigtig godt med at læse alle de andre gode blogs der findes rundt om på nettet. Primært har det været omkring haven, men også om mad, kager og alt andet godt og inspirerende.
Jeg har indtil nu hygget mig ganske godt med selv at arkivere og samle mine notater, primært om mit haveliv i One-note. Der er udarbejdet fine dagbogsnotater og gode skemaer over de nyindkøbte stauder til mit nye bed, og jeg har nøje beskrevet hvor forårsløgene ligger. Dahlierne er fotograferet og mærket, inden de kom på vinter-hotel, og min samling af gode ideer indhentet fra andre gode bloggs vokser stille og roligt.

Egentlig skulle jeg jo bare liige købe lidt nye frø til min i forvejen godt udbyggede samling. Men jeg faldt for nogle uundværlige i  Staudecafeen, - og så kom den venlige opfordring fra Susanne om at starte min egen blog, og ja, - så glemte jeg vist lige at tænke mig om, før jeg gik i gang.

Men, men men! Jeg har jo overhovedet ikke sat mig ind i den tekniske del af dette projekt, og har jo faktisk slet ikke den tid, der nok skal bruges på det.
Men sjovt tror jeg det blir', og nogle gange er det om ikke at lade sig begrænse af alverdens forbehold, men blot kaste sig ud i den kolde sne og så arbejde sig til varmen :-)

Og det var så dette syn, der var årsag til at jeg startede med at finde blogs for et år siden. Nemlig ved opstarten af det hvide bed ved sydmuren. Drømmen var stor om den kommende blomsterpragt, med masser af blomster til buketter, og om et forskønnende indslag til have. Mon ikke det bliver det projekt jeg vil starte med at beskrive, mens jeg stille og roligt øver mig på det tekniske blog liv imens.